Budfirma Helsingborg

Dugliga budfirmor i Helsingborg finns det flera av, men varför nöja sig med en duglig budfirma när man kan få en av de bästa? Expressbolaget Budservice har varit aktiva i Helsingborg i 30 år och vet hur man levererar en mängd olika laster på absolut bästa sätt. Med våra många år av kvalitativ service bakom oss så har vi etablerat oss som ett företag som det går att lita på när det kommer till leveranser.

Vi erbjuder:

  • Kostnadseffektiva lösningar
  • Snabba leveranser
  • Kunnig personal
  • Service där kundens behov alltid står i fokus
  • Flexibilitet

En välutrustad budfirma i Helsingborg

Problemet med många andra budfirmor i Helsingborg är att de strikt inriktar sig på större leveranser utan att erbjuda några alternativ för de som har mindre objekt som de behöver frakta. Detta problem existerar inte hos Expressbolaget Budservice. Vi har en stor vagnpark med fordon som passar alla jobb, oavsett storlek. Till mindre flyttprojekt så använder vi vår lite mindre lastbil med plats för runt 16 kubikmeter. Ska du däremot flytta ett helt bohag så har vi istället en större lastbil som bör passa dina behov. Är det kanske ett helt kontor med ett stort antal skrivbord, stolar och soffor som ska flyttas så kanske en av våra dragbilar passar bättre.

Vi klarar det svårhanterliga

Har du varor som måste hållas kalla kan vi hjälpa dig. Vi har bilar som klarar av att hålla både kyl- och frysvaror i rätt temperatur tills de anländer till destinationen.

Vi har utrustning som täcker de flesta behov, och denna bredd kan även ses i vår kunniga personals expertis. Alla våra medarbetare är fullt utbildade och dessutom noga utvalda för sitt kunnande och genuint trevliga serviceinriktning.